Tämän ohjeen olen saanut The M:ltä melkein kymmenen vuotta sitten, ja se on ainoa suklaakakku, jota kannattaa tehdä! Vuoan jauhotin mannaryyneillä, ja niistä jää ikävä vaalea pinta. Ensi kerralla en jauhota ollenkaan.

Suussa sulava suklaakakku
(valitse tarpeeksi suuri kakkuvuoka)

200 g voita tai margariinia (käytin laktoositonta margariinia)
2 dl sokeria
3 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
3 rkl kaakaojauhetta
0,5 dl maitoa (käytin laktoositonta vispikermaa)
100 g Fazerin sinistä sulklaata (käytin Brunbergin laktoositonta maitosuklaata)

Pehmeä voi ja sokeri vaahdotetaan, huoneenlämpöiset kananmunat vatkataan yksitellen vaahtoon. Kuivat aineet sekoitetaan keskenään ja sekoietaan taikinaan vuorotellen maidon kanssa. Suklaa paloitellaan saksilla suoraan taikinaan ja sekoitetaan. Paistetaan kakku voidellussa ja korppujauhotetussa rengasvuoassa 175 asteessa 45-60 min.