Tein jouluksi minttusuklaapalleroita, tosi namia!

350 g = 1 pkt = 2 pötköä minttudominoita (yleiskoneella helposti tasaiseksi murskaksi)
100 g = 1/2 prk Sunnuntain vaniljanmakuista tuorejuustotyyppistä kasvirasvavalmistetta
200 g = 1 1/2 levyä Pandan maitosuklaata
pinnalle Marianne Crush -rouhetta ja nuo valkoiset pikkupallerot on Marianne-rakeita

Nuo keskimmäisellä tasolla olevat herkut on valmiita keksikuppeja (croustades), joihin laitoin Valion omena-kanelirahkaa. Hyviä nekin! Kupit ottavat rahkasta kostautta aika nopeasti, eli kannattaa täyttää vasta ihan juuri ennen tarjoilua. Kerrosvati on OT:ltä lainassa, se on mummovainaan peruja. Kahvikuppi Arabian Illusia.

Jouluinen kattaus (tässä vielä ilman ruokaliinoja ja ruokailuvälineitä) oli aiemmilta vuosilta tuttu, tosin nyt palovaaran vuoksi jätin sifongin laittamatta (pöydässä viisi alle 6 v. naperoa). Ilmeisesti kukaan heistä ei nielaissut lasihelmiä... Nuo tuikkukupit on muuten Ikean pikkulaseja, jotka osti häihin tuikkukupeiksi.

Tässä vielä kuva jouluiseksi tuunatusta lävikkövalaisimesta, sehän on melkein kuin kattokruunu  Alaosan ympärillä on oikaista pesulahenkari, sen päällä ohutta rautalankaa johon on pujotettu helmiä ja lanka vedetty rullalle kynän ympärille. Lumihiutale-koristeet on Stockalta muutama vuosi sitten ja nuo pitkät askartelin lasinpaloista, lasihelmistä ja kristalleista. Ja taustalla ikkunassa näkyy vielä silkkipaperista lasten kanssa värkättyjä lumihiutaleita, oiva pula-ajan askarteluvinkki.