Tässä mun eka sokerimassakakku, mutta ei taatusti jää viimeiseksi! Ylättävän hyvin massa totteli, vaikka etukäteen jännitti, onneksi Helin kakkujen Heli konsultoi etukäteen. Varasin 4 x 250 g sokerimassaa, kolmekin olisi riittänyt jos olisi osannut kaulita just oikean kokoisen = ei mulla  Kaulin levyn n. 2 mm paksuiseksi, jolloin se oli helppo laittaa repeämättä paikalleen. Nuo kulmat mua epäilytti eniten etukäteen, mutta hyvin asettui - hyvä video ensikertalaiselle täällä.

Yksityiskohtia oli tosi kiva näprätä, ja kaikki ei mahtuneet mitä suunnitelin. Yksityiskohdat marsipaania, lakua ja lakunauhaa, vilkkuvalot ja ikkunat maalattu koristelugeelillä kun ei ollut sinistä elintarvikeväriä, liimattu pikeerillä. Tikapuut on melko tuhdit kun kaupasta ei löytynyt hoikempia pitkiä lakuja. Tikapuut kasattu puolikkailla coctail-tikuilla.

Kakku olisi saanut olla snadisti korkeampi. Pohjana kaksi kuuden munan levyä, joista sain viisi kerrosta (välissä banaania + kermavaahtoa ja mansikkapyrettä). Sokerimassa alle laitoin ohuelti kermavaahtoa eristeeksi, ei välttämättä olisi tarvinnut, koska tarjottiin samana päivänä. Säilytin kakun jääkaapissa ilman kupua, eikä se hionnut eikä kuivunut.

Päivänsankari auttoi työstämisessä ja oli erittäin tyytyväinen lopputulokseen

- Ellen