Aperitiivina mansikkadaiquri, mutta kokki-tarjoilija oli sen verran kiireinen ja janoinen, että unohti ottaa kuvan

Alkuruoaksi ravut, paahtoleipä ja tillivoi. Snapsina Russki Standard Platinum -vodka.

Pääruokana raglettea: naudan ulkofile, makkaravalikoima (currywurst, pippurinakki, ryynimakkara ja bratwurst), juustoina gouda, Oltermanni ja aura, herkkusienet, sipuli, paprika, kesäkurpitsa, keitetyt perunaviipaleet, ananas, luumutomaatit, coctail-kurkut, hillosipuli,t oliivit, marinoidut valkosipulit. Lisäksi caesar-salaatti, patonki ja tuorejuustot. Kahdella pannulla selvittiin kahdeksan hengen ruokailusta.

Jälkiruokana vadelma-kuohuviinihyytelö annosmaljoissa, kahdeksalle:
2 pss pakastevadelmia 
12 dl kuohuviiniä (Muscador, makea rose)
24 kpl liivatelehtiä (vähempikin olisi riittänyt)