Kuuden munan kakku 24 cm vuoassa (Kunkkupossukakusta opin että pinnan on oltava tasainen), kahdessa välissä suklaamousse ja levyllinen rouhittua maitosuklaata - synttärisankari suunnitteli itse täytteen :-) Kakun korkeudeksi tuli 7 cm. Eristeenä kermavaahto.

Punainen ja keltainen sokerimassaa, valkoinen kaulintaassaa ja musta marsipaania. Punaisella päällystin ensin koko kakun, sitä oli  500 g ja vähempi ei olisi riittänyt. Paksumpi päällinen on helpompi työstää ja sen saa siistimmin paikalleen. Valkoista kului ja keltaista kului molempia noin 150 g. Varoitus: punainen sokerimassa värjää kädet (ja silikonialustan) keltaiseksi, eli kannattaa käyttää kertakäyttöhanskoja vaikkei muuten tykkäisi niiden kanssa toimiakaan.

Valkoisen leikkasin pizzaleikkurilla muotoonsa. Ylimääräiset reunat leikkasin saksilla - voi leikata vähän liian lyhyeksi ja varovasti venyttää sopivaksi, niin ei jää poimuja reunaan. Tällä kertaa reuna onnistuikin tosi hyvin. Pizzaleikkurilla leikkasin myös kulmakarvat. Silmät tein pyöreällä piparkakkumuotilla, musta ja valkoinen samankokoisella ja mustaa kaulin vähän suuremmaksi. Pienin musta on tehty liimapuikon korkilla :-p

Kulmakarvojen alla on mustaa marsipaania, jotta sain ne silmien kanssa samalle tasolle. Yksityiskohdat on liimattu kiinni tomusokeri-vesi -seoksella. Nokka on pelkkää sokerimassaa, ja se oli paljon yksinkertaisempi tehdä kuin etukäteen kuvittelin. Halusin tehdä tällaisen kolmiulotteisen eikä sellaista kuin punainen Angry Bird yleensä on piirretyissä kuvissa vähän sivusta kuvattuna - kuitenkaan en alkanut askarrella kakusta pallonmuotoista, NIIN paljon mua ei autenttisuus kiinnosta.

Päällisen nyhräämiseen kului lähes puolitoista tuntia, vaikka lopputulos on hyvin simppeli. Olen hurjan tyytyväinen lopputulokseen. Kelpaa tuon kakun päältä puhaltaa kuusi kynttilää!