Omat sovellukset valmiista ohjeista 23.12.2008
Enon puuroille valkosuklaa-puolukka
Pohja:
200 g Digestiveä
75 g margariinia
Täyte:
2 dl kuohukermaa
200 g vaniljarahkaa
130 g = levy Pandan valkosuklaata
1/2 dl sokeria
4 liivatelehteä
1/4 dl vettä
Kiille:
3 dl puolukoita
3 dl karpalorypälemehua
2 dl hyytelösokeria
Illaksi kinuski-puolukka
Pohja:
200 g Digestiveä
75 g margariinia
Täyte:
2 dl kuohukermaa
2 dl fariinisokeria
4 liivatelehteä
2,5 dl Flora Vispiä (20 %)
200 g vaniljatuorejuustoa
1/4 dl vettä
Kiille:
3 dl puolukoita
3 dl karpalorypälemehua
2 dl hyytelösokeria
Tulos: Molemmat hyviä, mutta valkosuklaa parempi. Hyytelö oli aika makea (turhan hillomainen), koska oli siis sokerista tehty, eli ehkä ei kuitenkaan sitä enää toiste. Keksipohja oli tosi hyvä!
- Ellen
Kommentit