Omat sovellukset valmiista ohjeista 23.12.2008

Enon puuroille valkosuklaa-puolukka

Pohja:
200 g Digestiveä
75 g margariinia

Täyte:
2 dl kuohukermaa
200 g vaniljarahkaa
130 g = levy Pandan valkosuklaata
1/2 dl sokeria
4 liivatelehteä
1/4 dl vettä

Kiille:
3 dl puolukoita
3 dl karpalorypälemehua
2 dl hyytelösokeria

1242763106_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Illaksi kinuski-puolukka

Pohja:
200 g Digestiveä
75 g margariinia

Täyte:
2 dl kuohukermaa
2 dl fariinisokeria
4 liivatelehteä
2,5 dl Flora Vispiä (20 %)
200 g vaniljatuorejuustoa
1/4 dl vettä

Kiille:
3 dl puolukoita
3 dl karpalorypälemehua
2 dl hyytelösokeria

Tulos: Molemmat hyviä, mutta valkosuklaa parempi. Hyytelö oli aika makea (turhan hillomainen), koska oli siis sokerista tehty, eli ehkä ei kuitenkaan sitä enää toiste. Keksipohja oli tosi hyvä!

- Ellen