1243762743_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tein kuuden munan (minulla on 60 cm uuni) kakkupohjan uunipannulle, siitä leikkasin kaksi irtopohjavuoan ulkoreunan kokoista kiekkoa. Isot siksi, että sain tiiviisti ne vuokaan, ettei täyte valu reunoille. Täytteenä 2,5 dl Floran vaniljakastiketta vaahdotettuna, 250 g rahkaa ja 2,5 dl survottuja mansikoita + 6 liivatelehteä. Kuorrutuksena Floravispi. Päällä tuoreet mansikat ja kiille hyytelösokerista (1 dl vettä ja 1/2 dl hyytelösokeria riitti mainiosti, koska kiillettä oli vain pinnassa, ei tarkoituksena täyttää kakun päällistä). Reunaverkko ja perhoset ovat Fazerin Lemon Lime -makuista Bak&Dessert -suklaata. Perhoset ovat OT:n käsialaa.

- Ellen