Tein Kotilieden ohjeella hurjan hyviä sämpylöitä. Välillä näköjään kannattaa tehdä ohjeen mukaan, eikä tyhjentää kaikkia pussinpohjia taikinan joukkoon. Käytin hiivaleipäjauhoja. Tein kaksinkertaisen annoksen ja pikkuleipurit saivat omat taikinanpalat, joista söivät puolet ja toinen puoli päätyi roskikseen. Kaksikymmentä sämpylää pääsi uuniin asti.

Jogurttisämpylät
12 kpl

2,5 dl maustamatonta jogurttia 
2,5 dl vettä 
1 pussi kuivahiivaa 
2-3 tl  suolaa 
2 rkl hunajaa 
10 dl vehnä- tai hiivaleipäjauhoja  (sekosin kaksi kertaa laskuissa, mutta keskimäärin varmaan tuli oikea määrä jauhoja)

1. Kiehauta vesi. Lisää joukkoon jogurtti. Sekoita kuivahiiva jauhoihin. Lisää ainekset nesteeseen. Alusta pehmeä taikina ja anna kohota puolisen tuntia.
2. Leivo taikina pyöreiksi sämpylöiksi. Litistä sämpylät jauhokeossa, lado pellille ja anna kohota noin 10 minuuttia.
3. Paista 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Peitä liinalla ja tarjoa lämpiminä.