Ulkonäkö on surkea, maku oli loistava: suklaapohja (2 kpl kuuden munan kääretorttupohjia) ja vadelmatäyte.

Vadelmatäyte:
4 dl laktoositonta vispikermaa
400 g laktoositonta maustamatonta tuorejuustoa
5 dl vadelmapyrettä
vajaa 1 dl sokeria
12 liivatelehteä

Kakun väsäsin etukäteen pakastimeen, koska lomareissun vuoksi järjestelyille ei juuri jäänyt aikaa. Tajusin, ettei minulla ole sopivankokoista suorakaiteen mallista vuokaa, joten väsäsin sen kenkälaatikosta. Korokeosa oli turhan lähellä takareunaa, ja kakku kallistui uhkaavasta, mutta kesti kuitenkin. Vaan mitäpä tuosta ulkonäöstä, sillä seuraavana päivänä sain tekstarilla kommentin 6v. serkkutytöltä aamupalapöydästä: "Se Ällän kakku oli kyl parasta täs elämässä, siis se oli niin hyvää!" Ja se sentään oli hänelle jo kolmas synttärikakku sillä viikolla