Tähän töidenlopetuskakkuun tuli neljän munan tumma kakkupohja ja Karamelli Cakesin mansikkajogurttitäyte vähälaktoosisena:

Mansikka-jogurttitäyte
Reilu annos

2,5 dl Flora vispiä
2 tl vaniljasokeria
4 dl Valion metsämansikkajogurttia (hyla)
200 g maitorahkaa (hyla)
0,5 dl sokeria
~ 4 dl mansikoita
5 liivatelehteä

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri. Soseuta mansikat ja sekoita ne jogurtin, sokerin ja maitorahkan joukkoon. Lisää seokseen myös vatkattu vaniljavaahto. Sulata liivatteet kuumassa vedessä ja lisää ne ohuena nauhana seokseen.

Ensimmäinen kakkupohja ei muuten onnistunut ihan niinkuin Strömsössä... Uunissa oli lämpöä 250 astetta 175 sijaan, ja jo kymmenen minuutin jälkeen alkoi pinta tummua liikaa