Löysin netistä vähän kummallisen ohjeen, ja sitähän piti alkaa tuunaamaan. Tulikin vahingossa tosi hyvää, kun vaihdoin sokerin ruokokidesokeriksi, lisäsin kananmunan, margariinin ja leivinjauheen määrää ja jätin valkosuklaan isoiksi paloiksi. Ruokosokerista tuli jännä paahteinen maku, ja sitä voi käyttää 1:1 tavallisen sokerin korvaamaan (mutta kannattaa muistaa, että se vaahtoutuu huonosti).

Tällä ohjeella 12 kpl:

4 dl vehnäjauhoja
2 dl ruokokidesokeria
1/2 tl suolaa
3 tl leivinjauhetta
1 1/2 dl maitoa
2 kananmunaa
25 g juoksevaa margariinia
100 g valkosuklaata

Sekoita vehnäjauhot, sokeri, suola ja leivinjauhe. Vatkaa munat ja maito sekaisin, lisää margariini ja sekoita kuivat aineet joukkoon. Lisää lopuksi paloiteltu suklaa. Annostele taikina muffinssipellille vuokiin. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 10-12 minuuttia.