Siikavoileipäkakku
n. 24 annosta

18 isoa venhäpaahtoleipäviipaletta
18 isoa vehnälesepaahtoleipäviipaletta
kostuttamiseen laktoositonta maitoa

Täyte:
600 g savusiikaa perattuna (900 g kokonaisena)
3 rkl sitruunamehua
1 nippu tilliä
2 prk laktoositonta ranskankermaa
2 x 225g Tofutti Herbs and Chives -tofutahnaa
2 dl kurkkusipulisalaattia valutettuna
sitruunapippuria

Kuorrute: 
300g laktoositonta maustamatonta tuorejuustoa
200g laktoositon kermaviiliä

Koristeet:
keitettyjä kanamunia
katkarapuja
minitomaatteja
juustoraastetta

Perkaa siika ja sekoita kaikki täytteen aineet keskenään. Leikkaa paahtoleivistä ohuelti reunat pois. Laita tarjoiluvadille tiiviisti vierekkäin 3x3 palaa paahtoleipää. Kostuta maidolla. Levitä päälle täytettä. Lado päälle toinen ja kolmas kerros samaan malliin. Päällimmäiseksi jää paahtoleipäkerros. Peitä voileipäkakku kelmulla. Laita päälle kevyt paino, esimerkiksi leikkuulauta ja nosta jääkaappiin tekeytymään yön yli. Levitä pinnalle tuorejuusto+kermaviili -seos ja koristele.