Googletin "maailman parhaat muffinssit" saadakseni oikein hyvän reseptin. Osuma tuli Sara La Fountainin herkkumuffinsseihin, joita oli tehty monessa blogissa. Tässä MukaEllen-versio, jossa vain jauhojen määrä on sama kuin alkuperäisessä ja kaikki muu on muutettu, KVG jos alkuperäinen kiinnostaa. 12 muffinssiin riittää muuten hyvin puolikas annos taikinaa, sillä tästä tuli lisäksi pieni kakku. Mutta jos etsit taikinaa, jonka voi syödä raakana, niin tässä on voittaja

Herkkumuffinssit MukaEllen
(oikeesti, tee vain puolikas annos 12 kpl varten tai syötte näitä viikon)

0,5 dl kahvia
2 dl kermaa (sattuipa käteen purkki norjalaista kermaa, en ollut varma onko se ruokakermaa vai mitä, mutta ilmeisesti oli sitä mitä pitikin)
1 dl maitoa
100 g sulatettua margariinia
2 kananmunaa
6 dl vehnäjauhoja
1 tl ruokasoodaa
2 tl leivinjauhetta
2 dl sokeria
paljon suklaata

Sekoita kahvi, maito ja kerma. Sulata margariini ja lisää seokseen. Sekoita keskenään jauhot, sokeri, ruokasooda ja leivinjauhe. Vatkaa munat kevyesti ja lisää joukkoon kerma-kahviseos, sekoita tasaiseksi. Lisää jauhoseos joukkoon ja sekoita kevyesti. Lisää joukkoon suklaapalat tai laita palat vuokiin pohjalle, keskelle tai pinnalle, ihan miten vaan. Paista 25 minuuttia 180 asteessa (kakkua 35-40 min).