Lämpöä tasaamaan laitetiin ritilöiden päälle reikätiiliä ja niiden päälle folilo. Folio voideltiin oliiviöljyllä.

Pohjana ihan tavallinen pizzapohja (2 dl vettä, 1 tl suolaa, loraus öljyä, pussi kuivahiivaa ja 5 dl hiivaleipä/vehnäjauhoja), tällä kertaa kolminkertaisena. Vaivasin taikinan yleiskoneella, ja siitä tuli tosi hyvin leivottava ja se kohosi ihan kauheasti! Kolminkertaisesta pohjataikinasta tuli 3 x 4 pizzaa,

Tomaattikastikkeen keittelin paseeratusta tomaatista, valkosipulista, yrteistä, öljystä, suolasta, sokerista ja mustapippurista. Vieraat saivat itse päällystää pizzansa. Pizza paistui keskilämmöllä (n. 225 astetta) grillissä 10 minuutissa. Kypsyyden näkee parhaiten pohjasta, päälipuoli ei niinkään ruskistu grillissä paistaessa. Joidenkin googlettamieni ohjeiden mukaan pohjia paistettiin ensin ilman täytteitä, mutta siihen ei ollut tarvetta tällä taikinalla ja lämpötilalla.

Lopputulos oli rapeampi ja paremman makuinen kuin uunissa paistamalla. Pohja oli minun makuuni turhan paksu, täytyy toisella kerralla tehdä ohuempia. Ohuempipohjaiset kannattaa nostaa leivinpaperin tai folion avulla paistumaan, tai käyttää jotain erityisen isoa lastaa.