Alkuperäisessä ohjeessa oli lisukkeena marinoituja appelsiinilohkoja, mutta eihän meillä ollut appelsiineja. Keksinmuruilla mentiin. Neljään jaettuna ohjeen annoskoko on mielestäni turhan reilu, eli kuusikin tästä tulee, tai sitten voi tehdä pienemmillä määrillä.



Jogurttipannacotta (4 annosta)
Ohje Kotiliedestä

   
6 dl maustamatonta jogurttia
1 tl vaniljasokeria
6 rkl tomusokeria
5 liivatelehteä

Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan. Sekoita jogurtti ja sokerit keskenään. Kuumenna tilkka vettä ja liuota siihen liivatelehdet. Valuta liivateseos ohuena nauhana jogurttiseoksen joukkoon koko ajan sekoittaen. Kaada massa annoslaseihin tai -maljoihin. Peitä kelmulla ja anna jähmettyä kylmässä 3-4 tuntia, kunnes pannacotta on hyytynyt  (pikajähmetin pannacottan ulkona +2 asteessa tunnissa).

6 dl maustamatonta jogurttia
1 tl vaniljasokeria
6 rkl tomusokeria
5 liivatelehteä

Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan. Sekoita jogurtti ja sokerit keskenään.
Kuumenna tilkka vettä ja liuota siihen liivatelehdet. Valuta liivateseos ohuena nauhana jogurttiseoksen joukkoon koko ajan sekoittaen.
Kaada massa annoslaseihin tai -maljoihin. Peitä kelmulla ja anna jähmettyä kylmässä 3-4 tuntia, kunnes pannacotta on hyytynyt
(pikajähmetin pannacottan ulkona +2 asteessa tunnissa).